16.4.2013

Täydenkuun valoAvaa kuvateksti tästä (Caption)

13 kommenttia:

 1. Tässä blogissa on ainoastaan erinomaisia kuvia! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Uskomaton, sadunomainen, mystinen, jopa epätodellinen kuva. Todellakin, kuten jo edellinen kommentoija totesi, sinun blogissasi on vain ja ainoastaan erinomaisia kuvia...:)

  VastaaPoista
 3. Upea! Olet hienosti vanginnut kuutamon tunnelman. Luminen maisema aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia mukavista ja kannustavista kommenteista kaikille!

  VastaaPoista
 5. Huhuu Seppo! Mukavaa, että palasit takaisin upeine kuvinesi. Tuo kuutamo on aika epätodellisen näköinen, mutta joskus niin totta.

  VastaaPoista
 6. Mykistyttävän kaunis kuva.. joskus luonnossa on epätodellista tunnelmaa, jota ei saa vangituksi filmille tai tauluun sitten millään, tässä ryöstö onnistui täydellisesti. Tähdetkin ikäänkuin vilkkuvat, vaikka se ei ole mahdollista, ilmeisesti oli kylmää?

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kommenteista Maalaispuutarhan Marketta ja Mustis! Oli tosiaan aivan täysikuu korkealla taivaalla kuvaushetkellä talvisaikaan. Uusi puhdas lumi heijastaa valoa todella tehokkaasti.

  Pakkasta oli aika paljon, ja kun taivas on aivan kirkas, eikä utua alhaalla maanpinnan tasolla, eikä korkeammallakaan taivaalla ja pakkanen vain kiristyy, se saa tähdet tuikkimaan. Mukavaa jos se ikään kuin välittyi myös kuvankin kautta.

  Tuo kuvan hienosäätö värien ja kontrastien suhteen on aina vähän hankalaa yökuvissa. Silmä kun toimii kuten kameran himmennin automatiikalla, eli reagoi heti, katsoiko kirkkaaseen vai varjoon. Kamera kuvanottohetkellä näkee vain 'yhden kuvan' kerrallaan, ellei sitten käytä HDR tekniikkaa. RAW kuvat auttavat vähän asiaa, kuten tässä kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihana kuva ja yleensäkin täällä sinulla on sanoinkuvaamattoman kauniita kuvia!
  Oiken ihanaa viikon jatkoa ja kuvaamisen iloa!

  VastaaPoista
 9. Onpas pysäyttävän kaunis kuva! Hienosti kuvattu.

  VastaaPoista